This Week Special :: UGE 28 :: 

CASPAR PHILLIPSON  –  THE GOOD OLD DAYS  

KONCERTEN kan opleves både LØRDAG den 11. & SØNDAG den 12. Juli 

Super oplevelse i selskab med Caspar Phillipson. Læs mere om THE GOOD OLD DAYS her…

Foto: Caspar Phillipson her i selskab med Jimmy Jørgensen, i teaterkoncerten HISTORIEN om KØBSTADEN, der handler om Frederikshavns 200 års historie som Købstad. Teaterkoncerten med tekst og musik af Mathias Madsen Munch, Claus Reenberg og Jan Michael Madsen, blev produceret af Jan Michael Madsen, Fonden Tordenskiold med støtte fra Købstadsjubilæet og en lang række lokale erhvervsvirksomheder.   

  • – – – – – – – –

MADSEN & NORDHEIM – LETTER ANKER 

KONCERTEN kan opleves TORSDAG den 9. Juli kl. 20.00

Lille hyggelig koncert med historier og sange som er inspireret af den unge søhelt Tordenskiolds liv. Historien begynder i 1704 da Peter Wessel, en dreng på bare 14 år som er stukket af hjemmefra, i Trondheim, Norge, går i land i Fladstrand (i dag Frederikshavn). Med disse første skridt på dansk jord, begynder en yderst bemærkelsesværdig karriere som sømand og senere officer i den dansk-norske flåde. Hans historie er vigtig at fortælle, fordi den bringer os tæt på betydningen af det hav, Kattegat/Skagerak, der forbinder de skandinaviske byer, i deres fælles interesse i forhold til handel og millitære alliancer med den store verden derude. 

Koncerten er for hele familien. Entré er gratis og der kan nydes lækre stegte tørrede jyder (tørfisk) og grillpølser på pladsen.

Madsen & Nordheim letter anker lidt efter 20.00 – når Krudttårnet har skudt “Solen ned”, varighed ca. 1 time. 

Obs: Til koncerterne som er udendørs, er der plads til et max. antal siddende publikum, så kom derfor i god tid. Vi ønsker at indbyde vores gæster til en god og tryg oplevelse, og tager derfor alle retningslinier fra myndighederne vedr. Covid-19 alvorligt. Du kan se vores Covid-19 plan for Krudttårnspladsen her…