Madsen & Nordheim – “Letter Anker” Udendørs hygge koncert med fortællinger.

Morten Nordheim: Sang, guitar, trommer – Kevin Lees: Violin, mandolin, kor – Jan Michael Madsen: Fortæller, sang, guitar, percussion.

Lille hyggelig koncert med historier og sange som er inspireret af den unge søhelt Tordenskiolds liv. Historien begynder i 1704 da Peter Wessel, en dreng på bare 14 år som er stukket af hjemmefra, i Trondheim, Norge, går i land i Fladstrand (i dag Frederikshavn). Med disse første skridt på dansk jord, begynder en yderst bemærkelsesværdig karriere som sømand og senere officer i den dansk-norske flåde. Hans historie er vigtig at fortælle, fordi den bringer os tæt på betydningen af det hav, Kattegat/Skagerak, der forbinder de skandinaviske byer, i deres fælles interesse i forhold til handel og millitære alliancer med den store verden derude. 

Koncerten er for hele familien. Entré er gratis og der kan nydes lækre stegte tørrede jyder (tørfisk) og grillpølser på pladsen.

Madsen & Nordheim letter anker lidt efter 20.00 – når Krudttårnet har skudt “Solen ned”, varighed ca. 1 time. 

Obs: Til koncerterne som er udendørs, er der plads til et max. antal siddende publikum, så kom derfor i god tid. Vi ønsker at indbyde vores gæster til en god og tryg oplevelse, og tager derfor alle retningslinier fra myndighederne vedr. Covid-19 alvorligt. Du kan se vores Covid-19 plan for Krudttårnspladsen her… 

Hva dælen nøler vi efter!