The Good Old Days

Lørdag den 11/7 kl. 20.00  &  søndag den 12/7 kl. 13.00  på scenen ved Krudttårnet. (klik på billedet og få en smagsprøve)

 – “Din tid er kort, så du kan lisså godt spilde den i godt selskab med Caspar Phillipson”. Med udgangspunkt i sin britiske baggrund, har Caspar Phillipson sammensat et program af sjove og grove sange, primært fra Tom Lehrer og Monty Python, som med galgenhumoristisk livskraft garanterer en forrygende stund sammen. Og i tidens tand, skal der også nok blive mulighed for at synge og fløjte med på en klassiker eller to. Her har du en sjælden chance for under vores breddegrader, at nyde en hyggelig koncert med Caspar Phillipson, som er en af Danmarks bedste stemmer, kendt fra b.la. Lyset Over Skagen, adskillige film og selvfølgelig de to teaterkoncerter HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET. 

Koncerten som er gratis er udendørs. Medbring evt. gerne tæppe og paraply. Der kan købes let mad og drikke på Krudttårnspladsen. 

OBS: I tilfælde af for dårligt vejr, som forhindrer gennemførelse af arrangementet, meddeles dette på her på hjemmesiden, samt på vores Facebook side: Krudttårnet Fr.havn By.

OBS: Vedr. Covid-19 // Koncerten spilles for et siddende publikum, og der er begrænsning på antallet af pladser. Kom derfor i god tid – først til mølle. NB: Vi forbeholder os ret til at lukke når max. publikums kapacitet er nået. 

Foto herunder: Caspar Phillipson her i selskab med Jimmy Jørgensen, i teaterkoncerten HISTORIEN om KØBSTADEN, der handler om Frederikshavns 200 års historie som Købstad. Teaterkoncerten med tekst og musik af Mathias Madsen Munch, Claus Reenberg og Jan Michael Madsen, blev produceret af Jan Michael Madsen, Fonden Tordenskiold med støtte fra Købstadsjubilæet og en lang række lokale erhvervsvirksomheder.