FREDERIKSHAVN - Storhed, fald, genrejsning

OPEN AIR VIDEO KONCERT baseret på de bedste sange fra de to teaterkoncerter HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET med Caspar Phillipson & Jimmy Jørgensen. Historien er spundet over Frederikshavns historie som havne- og industriby, og dens storhed, fald, og genrejsning til et top moderne maritimt kraftpunkt, ved en af verdens mest trafikerede søveje. Koncerten præsenteres på hele 16 storskærme med et samlet billede areal på ialt 4.200" i en magisk "Stonehenge" inspireret opstilling ved Krudttårnet i Frederikshavn. Der er fri adgang til forestillingerne, men der kan reserveres siddepladser mod et mindre beløb. Her kan du reservére siddeplads!

FREDERIKSHAVN - Storhed, fald, genrejsning

OPEN AIR VIDEO KONCERT baseret på de bedste sange fra de to teaterkoncerter HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET med Caspar Phillipson & Jimmy Jørgensen. Historien er spundet over Frederikshavns historie som havne- og industriby, og dens storhed, fald, og genrejsning til et top moderne maritimt kraftpunkt, ved en af verdens mest trafikerede søveje. Koncerten præsenteres på hele 16 storskærme med et samlet billede areal på ialt 4.200" i en magisk "Stonehenge" inspireret opstilling ved Krudttårnet i Frederikshavn. Der er fri adgang til forestillingerne, men der kan reserveres siddepladser mod et mindre beløb. Her kan du reservére siddeplads!

FREDERIKSHAVN - storhed, fald, genrejsning er en hjertefyldt musik og fremførelse og du bydes her ind til en af sommerens flotte visuelle og musikalske oplevelser i Nordjylland. Det er på mange måder en vild og nyskabende opsætning. Du vil opleve en fabelagtig og refleksiv vild og varm historie om Købstaden, havnebyen og industribyen Frederikshavn gennem 200 år. Frederikshavnerne, - hvor kom de fra, hvorfor byggede de en havn, hvornår tog byens udvikling fart, hvem gjorde forskellen, hvad stod i vejen - og ikke mindst, hvordan bliver fremtiden, mon? Her er chancen for at opleve det bedste fra de to store teaterkoncerter HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET med Caspar Phillipson & Jimmy Jørgensen. 


De stærke artister er Jimmy Jørgensen, Caspar Phillipson, Live Johansson og Merje Kägu. Musikken og sangene er iscenesat med en omfattende med visuelle effekter som filmstumper, grafik, fotos og animationer, der tilsammen får den blå tråd i Frederikshavns historie til at gå op i en musikalsk og visuel helhed.

FREDERIKSHAVN - storhed, fald, genrejsning produceres i samarbejde med: STENA LINE // NORDJYSKE BANK // CALUNDAN // FME // LYD OG BILLEDE SPECIALISTEN // NORDJYSKE MEDIER // DRINX // FREDERIK // STENHØJ HUSE // FREDERIKSHAVN HAVN // RC-SKILTE // BEIERHOLM REVISION FREDERIKSHAVN // BYPROJEKT TORDENSKIOLD


 
 

Medvirkende: Jimmy Jørgensen, skuespiller/sanger, Caspar Phillipson, skuespiller/sanger, Live Johansson, cello, Merje Kägu, guitar, Mathias Madsen Munch og Rasmus Madsen Munch, soundtrack.

Komponist & arrangør: Mathias Madsen Munch

Tekst & musik: Mathias Madsen Munch, Rasmus Madsen Munch, Claus Reenberg og Jan Michael Madsen.

Visuals: Alesxander Sagmo, Troels Engelbrecht m.fl..

AV-storskærme, lys & lyd: ProFox

Idé & Produktion: Jan Michael Madsen