Krigen om Vartegnet

Ny teaterkoncert om 70’ernes Frederikshavn

– Torsdag d. 22. august kl. 18:30
– Fredag d. 23. august kl. 18:30
– Lørdag d. 24. august kl. 18:30
– Søndag d. 25. august kl. 18:30
– Onsdag d. 28. august kl. 18:30
– Torsdag d. 29. august kl. 18:30
– Lørdag d. 31. august kl. 18:30
– Søndag d. 1. september kl. 18:30
 
 

KRIGEN om VARTEGNET er en musikalsk hyldestkoncert til Frederikshavn og en fantastisk opfølger til succesforestillingen HISTORIEN om KØBSTADEN, som tog publikum med storm og blev et rørende og nostalgisk omdrejningspunkt i Købstadsjubilæet sidste år.


Køb billet til "Krigen om Vartegnet" her ...

Fægterierne om Krudttårnets skæbne er rammehistorien, og imens balladen mellem lokale erhvervsmæssige og politiske interesser spidser til, fløjter livet i Frederikshavns butiksverden derud af i samme toneart som fløjten på værftet, og med høj puls og cigarføring vælter massive indtægter fra millioner af hel- og halvbeduggede færgegæster ind i kasseapparaterne hver eneste dag.

Du kommer til at opleve en refleksiv vild og varm historie om 70’ernes Frederikshavn, da byen var en af Danmarks største fiskerihavne, oplandsbyerne eksploderede med udstykninger og parcelhus byggerier, og værftet som udvidede så meget, at byens gamle fæstning og vartegn, Krudttårnet, måtte vige og afgive sin historiske plads ved vandet gennem hundreder af år, – ja måtte måske endda rives ned og fyldes i et hul et sted.

Den nye forestilling opsættes med i alt 8 spilledatoer ved Krudttårnet i Frederikshavn og fortsætter med stor kærlighed fortællingen om byen. Men denne gang gælder det 70’ernes fiskeri- færge- og industriby no. 1 på nordspidsen af Danmark og forstillingen rejser spørgsmålet: – står vi måske igen på tærsklen af et nyt erhvervsboom med den historiske strategiske placering ved en af verdens mest trafikerede søveje?

De stærke artister på scenen er igen Jimmy Jørgensen, Caspar Phillipson, norske Live Johansen og svenske Merje Kägu. Musikken og sangene iscenesættes med en omfattende sceneproduktion der gør brug af allernyeste projektionsteknik, så visuelle effekter som film, grafik, fotos, animationer og en stærk lysproduktion, får den røde tråd i Frederikshavns historie til at gå op i en musikalsk og visuel helhed.

Medvirkende:

– Jimmy Jørgensen, skuespiller/sanger
– Caspar Phillipson, skuespiller/sanger
– Live Johansson, cello
– Merje Kägu, guitar
– Mathias Madsen Munch, soundtrack
– Rasmus Madsen Munch, soundtrack
Komponist & arrangør: Mathias Madsen Munch
Tekst & musik: Mathias Madsen Munch, Claus Reenberg, Rasmus Madsen Munch og Jan Michael Madsen
AV-projektion, lys & lyd: ProFox
Idé & Produktion: Jan Michael Madsen

Køb billet til "Krigen om Vartegnet" her ...
 
 

Program

Kl. 18.30: Teatermenu serveres i restaurant teltet inkl. en fri drikke, Øl, Vin eller Vand

Lækker let teatermenu serveres af vores oplagte personale i restaurantteltet. Der kan købes diverse drikkevarer mv. i baren, og der kan medtages drikkevarer ind til forestillingen.

Kl. 20.00: Optaktsunderholdning i Showteltet med Jan Michael Madsen

Inden forestilling varmes publikum op med historier om teaterkoncertens tilblivelse.

Kl. 20.30: KRIGEN om VARTEGNET

Publikum vises af personalet til deres pladser i teaterteltet. Alle publikummer sidder i dejlige polstrede stole, i en opstilling som giver alle udsyn til scenen.