Jul i Krudttårnet 2019


Hold årets julefrokost i Krudttårnet


Frederikshavns Historiske Kro KRUDTTÅRNET omdannes i julemånederne til en festsal, som kan give dig en anderledes og unik oplevelse sammen med venner eller kollegaer. Invitér dem med til Julefrokost i KRUDTTÅRNET, og få en historisk maritim fortælling kombineret med moderne værtskab, lækker julemad og musikalsk underholdning i en historisk bygning, som har stået “næsten” på sin plads i Frederikshavn (Fladstrand), i mere end 300 år.

 

Ledige Julefrokost-datoer i 2019:


  • Fredag den 22. november 2019 - kl. 19.00

    Kontakt: Tårnkokken Karsten Andersen på mobil: 2199 2177 eller mail: karsten@tordenskiold.dk, hvis du ønsker at booke julefrokost.

  • Fredag den 29. november 2019 - kl. 19.00

    Kontakt: Tårnkokken Karsten Andersen på mobil: 2199 2177 eller mail: karsten@tordenskiold.dk, hvis du ønsker at booke julefrokost.

  • Fredag den 6. december 2019 - UDSOLGT

    Kontakt: Tårnkokken Karsten Andersen på mobil: 2199 2177 eller mail: karsten@tordenskiold.dk, hvis du ønsker at booke julefrokost.

  • Lørdag den 7. december 2019 - kl. 19.00

    Kontakt: Tårnkokken Karsten Andersen på mobil: 2199 2177 eller mail: karsten@tordenskiold.dk, hvis du ønsker at booke julefrokost.

  • Fredag den 13. december 2019 - UDSOLGT

    Kontakt: Tårnkokken Karsten Andersen på mobil: 2199 2177 eller mail: karsten@tordenskiold.dk, hvis du ønsker at booke julefrokost.

  • Lørdag den 14. december 2019 - kl. 19.00

    Kontakt: Tårnkokken Karsten Andersen på mobil: 2199 2177 eller mail: karsten@tordenskiold.dk, hvis du ønsker at booke julefrokost.

Julefrokostmenu


1. Servering – Forret:
Hvide sild med karrysalat // Røget laks med æble & peberrodcreme // Rejesalat med agurk & dild // Lun rødspættefilet med grov remoulade
2. Servering – Hovedret:
Vendsysselsk grønlangkål hertil brunede kartofler, syltede rødbeder & grov sennep // Små lune frikadeller // Sprængt ribbensteg med sprød svær // Andebryst med hjemmelavet rødkål
3. Servering – Dessert:
Klassisk ris a la mande med kirsebærsovs
4. Servering – Natmad:
Krofatters lækkerier

Der vil blive serveret og underholdt ved bordene.
Velkomstdrink kl. 19.00 – og tak for i aften kl. 24.00.
Tårnet er opvarmet (bemærk ujævn belægning)

Pris pr. person: 449,- kr.

 

Bordbestilling: Kontakt Karsten Andersen på mobil: 2199 2177eller mail: karsten@tordenskiold.dk